Rok: 2016

Projekt „Ovoce a zelenina do škol“ (14. – 20. 3 2016)

Fresh green pea pod and peas on white backgroundDovolujeme si Vás informovat, že v následujícím týdnu (14. – 20. 3 2016) obdrží děti naší školy další dodávku ovoce v rámci projektu OVOCE A ZELENINA DO ŠKOL. Pro každého žáka to bude 1 sáček HRACHOVÝCH LUSKŮ + KUBÍK 100% Jablko-Mrkev-Broskev 300 ml.Broskev 300 ml.

Hrách je rostlina popínavá, jejími plody jsou lusky, které obsahují dužnatá semena –  zelené kuličky, říkáme jim hrášky. Zelené lusky s nezralými semeny se používají jako zelenina, zralá semena hrachu se používají jako luštěnina.

Projekt „Ovoce a zelenina do škol“ (7. – 13.3.2016)

One and half orangesDovolujeme si Vás informovat, že v následujícím týdnu (7. – 13.3.2016) obdrží děti naší školy další dodávku ovoce v rámci projektu OVOCE A ZELENINA DO ŠKOL. Pro každého žáka to bude 1 POMERANČ.

Pomeranč se konzumuje zejména čerstvý, ale hodí se i k tepelné úpravě a přípravě sladkých i slaných jídel. Lze jej použít na přípravu moučníků, omáček, marmelád, oblíbené jsou pomerančové šťávy a džusy.

Powered by themekiller.com